Power BI

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in Power BI. Power BI is de BI tool van Microsoft, dat onderdeel is van Office 365. Je kunt Power BI zien als de opvolger van Excel voor het eenvoudig visualiseren van grote hoeveelheden data.  We kunnen jou helpen een vliegende start te maken met de data in jouw organisatie. Wil je ook succesvol aan de slag met het visualiseren van data?
voorbeeldprojecten

Power BI: slim data visualiseren

Power BI: Dashboarding

We helpen klanten met het visualiseren van data in dashboards in Power BI, waarbij we samen met de klant op zoek gaan hoe we van data informatie kunnen maken. We leggen hierbij de link met de gewenste bedrijfsdoelen, en de bijdrage hieraan van individuele medewerkers. 

Selfservice BI

De business heeft regelmatig snel informatie nodig om gefundeerde keuzes te maken. We helpen de business op weg met selfservice BI. Self Service Bi betekent dat de eindgebruiker zelf visualisaties maakt van de data. Dit in tegenstelling tot de situatie dat de ICT-afdeling de visualisaties gereed zet. We denken mee in de juiste inrichting van de omgeving. Daarnaast verzorgen we Power BI trainingen aan de business, zodat de business zelf voortvarend aan de slag kan met Power BI in de eigen organisatie.

infrastructuur Power BI 

Microsoft heeft een licentiemmodel ingericht dat zowel voor kleine als grote organisaties toegankelijk en bruikbaar is. Hierbij moeten een aantal relatief eenvoudige inrichtingskeuzes gemaakt worden. We helpen bij het maken van de keuzes en de inrichting. 

Aan de slag met de data in uw organisatie? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

BEL PROCESMATCH